14_CLIO_WILLIAMS_01.png

BUITENLAND REIS
Vrijdag 19 mei - Zondag 21 mei 2023


Eentje die je natuurlijk niet mag missen is de buitenlandreis gecombineerd met het  Alpine jubileum in Dieppe. In 2023 is het 50 jaar geleden dat het Alpine rallyteam wereldkampioen rally werd!
Het wordt weer een groots spektakel waar maar liefst 3 dagen voor uitgetrokken worden.  Het kleine kustplaatsje Dieppe zal gedurende het hemelvaartweekend van 19 t/m 21 mei 2023 weer veranderen in een kleurrijk decor met vele prachtige Renaults en Alpine’s uit heel Europa.
Uiteraard zullen wij ons als club vertegenwoordigen en hopen we natuurlijk dat jij er bij bent!
Er zijn verschillende opties mogelijk bij het inschrijven. Naast de mogelijkheid om je auto te parkeren op de boulevard, kan je meedoen met een rally (verschillende starttijden), je inschrijven voor een diner en kan je op zondag gratis deelnemen aan de grote parade door Dieppe.
Daarnaast is er het gehele weekend van alles te doen en te zien zoals een klein mini museum, een loterij waarbij er leuke prijzen te winnen zijn, diverse shops met merchandise, enz.
 
Omdat er veel publiek op dit evenement af komt, is het als club niet te doen om voor een grote groep leden een hotel of accommodatie te boeken. Sommige willen een mooie luxe kamer met uitzicht op zee, een ander staat liever op de camping.  Toch zou het leuk zijn om elkaar te ontmoeten en als club samen op te trekken tijdens dit mooie evenement. Wil je graag mee? Geef je dan simpel op door hier te klikken waarna je je kunt aanmelden. Op deze manier kunnen we dan in kaart brengen hoeveel personen er mee gaan en kunnen we tijdens het weekend contact houden met elkaar via bijvoorbeeld een Whatsapp groep.
 
Van een aantal leden weten we dat ze in 2022 op de camping in Dieppe hebben gestaan en dat dit goed bevallen is. Deze camping is op enkele kilometers afstand van het centrum in Dieppe. Hieronder de contactgegevens van deze camping.
 
Camping La Source
https://www.camping-la-source.fr/
tel: +33 235 842 704
 
Let op!  Overnachting, diner en het inschrijven voor het evenement dien je zelf te regelen en te betalen. Hier zitten we als club dus niet tussen.
Op onderstaande link kom je op de website en lees je meer over het evenement. Inschrijving en betaling kan ook via deze site.
http://www.1973alpinedieppe2023.com/
 
Omdat er voor de rally maar plaats is voor maximaal 200 auto’s, denken wij dat deze snel vol zal zitten. We gaan daarom proberen om de route te pakken te krijgen zodat we deze met onze eigen leden kunnen rijden.
Naarmate het weekend dichterbij komt houden we jullie op de hoogte via de website en de nieuwsbrief met meer informatie.