Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Bjorn Scheltens

Pagina's: [1] 2 3 ... 8
1
Verslagen / Re: 15 oktober Lustrum feest 35 jarig bestaan CRS icm Alpine rally
« Gepost op: 01 november, 2016, 09:42:36 am »
Ha lustrumvrienden :), afgelopen weekend is er ondersteuning voor de fotograaf geweest om de laatste matches te maken met auto/clublid/mailadres. Ik ga hem straks bellen om eea zo spoedig mogelijk af te ronden. Want wat zijn die foto's gaaf zeg!!
Mochten er escalaties zijn, please let me know!

2
Algemeen Chat Forum / Re: Felicitatie topic
« Gepost op: 06 mei, 2016, 22:51:40 pm »
Dank je John 😊!

3
Algemeen Chat Forum / Re: Chappeau!!!!
« Gepost op: 06 mei, 2016, 22:50:30 pm »
Ha Radouane, bedankt voor je tijd, veel plezier met je 5Turbo en hopelijk tot snel!

4
Meetings en Evenementen / Re: Revival renault vijf cup
« Gepost op: 20 september, 2014, 20:53:36 pm »
Geweldig initiatief van Jan, gaaf dat er al zoveel aanmeldingen zijn! Ik ben present met de A5  :).

5
Algemeen Chat Forum / Re: In memoriam: Gabri van der Veen
« Gepost op: 15 januari, 2014, 00:00:42 am »
Wat een ongelofelijk triest bericht! Namens het bestuur wil ik familie en vrienden condoleren en heel veel sterkte toewensen.

Bjørn Scheltens
Voorzitter Club Renault Sportives

6
Algemeen Chat Forum / Re: Hartinfarct
« Gepost op: 03 januari, 2014, 21:38:17 pm »
Hoi John, is er iets waarmee we je kunnen helpen?

7
Algemeen Chat Forum / Re: Hartinfarct
« Gepost op: 03 januari, 2014, 21:27:33 pm »
Wow, dat is heftig zeg! We spraken elkaar vlak voor oud en nieuw nog en nu dit.. John, van harte beterschap, met de hoop dat je helemaal mag herstellen!

8
Algemeen Chat Forum / Re: Alle Renault "GT" modellen/uitvoeringen als clubauto ??
« Gepost op: 31 december, 2013, 18:59:45 pm »
Wat leuk dat er zo snel en zo veel gereageerd wordt op deze stelling. Mooi om te zien dat het onderwerp zo leeft :). Het bestuur ziet het overigens iets breder, zoals in AM 68 aangekondigd in mijn 'van de voorzitter'. Ik zal dat zo nog even plaatsen. En even heel duidelijk: de reden om deze aanvulling voor te stellen is omdat we vinden dat er nu auto's buiten de boot vallen die wel degelijk voldoen aan onze 'sportieve' clubwaarden. En dus iets toe kunnen voegen. Wil je je mening laten horen, kom dan vooral naar de ledenvergadering, uiteindelijk bepalen jullie wat er gebeurd!

AM68:

Het kan je niet ontgaan zijn. In dit nummer staan de GT versies centraal; de andere tak van Renault Sport. Vaak onderbelicht ten opzichte van de RS versies, maar is dat wel terecht?

Een aantal jaren geleden werd met de introductie van de Megane II GT de aftrap gegeven van wat een hele serie zou worden. Van Twingo en Clio naar Megane en Laguna. Sportiever dan de ‘gewone’ versies maar minder hardcore dan een RS. Altijd met een bovengemiddeld sterke motor, desgewenst dieselgestookt. In een aantal gevallen is de diesel zelfs de snelste variant. Lees het artikel van de drie ‘GT adepten’ Elmar Werkman, Lesley Leeuwerink en Jan Mulder maar.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze versies onder verantwoording van Renault Sport tot stand komen. Elke GT heeft een onderstel dat ontwikkeld is door de ingenieurs die ook verantwoordelijk zijn voor de RS modellen. Maar niet alleen het onderstel, vaak komt ook het interieur en bijvoorbeeld de stuurinrichting van de Renault Sport tekentafels. Een enkele keer winnen de ingenieurs het van de boekhouders en komt er iets heel bijzonders zoals 4Control (vierwielbesturing) beschikbaar.  Zodoende kan een Laguna GT het slalomspintje tegen een Porsche Boxter….winnen!

Om beter inhoud te geven aan onze clubnaam én om de GT modellen de waardering te geven die ze verdienen zal het bestuur de komende ledenvergadering het voorstel doen om deze versies de status te geven van ‘officiële Clubauto’. Maar niet alleen deze varianten, ook voorgangers als bijvoorbeeld een 21 Turbo willen we graag onderdak gaan bieden. We gaan het voorstel doen om ‘alle Renault’s en afgeleiden daarvan die ontwikkeld zijn onder auspicien van Renault Sport en haar voorgangers’ de status van officiele Clubauto te geven. Maar dat kan natuurlijk alleen maar als jullie daar mee instemmen! Je gewaardeerde mening hierover kun je geven tijdens de ALV die, gecombineerd met de nieuwjaarsreceptie, zal worden gehouden op 19 januari a.s. bij Renaultdealer van Kesteren in Kampen.  Of via bjorn.scheltens@xs4all.nl

Mede namens het bestuur wens ik jullie joyeuses fêtes et une bonne  année 2014 sportives!

Bjørn Scheltens


9
Meetings en Evenementen / Re: Uitnodiging Alpine GT Rally 27 Oktober 2013
« Gepost op: 21 oktober, 2013, 19:53:32 pm »
Present, heb er nu al zin in :)!

10
Renault Clio RS / Re: Verlaging Clio 3 rs
« Gepost op: 20 augustus, 2013, 21:20:56 pm »
Hoi Fonne,

ik heb nog een verlagingsset voor een Clio III RS liggen van Madeno racing. Mag je zo ophalen in Gorinchem. gr Bjørn (06-53362600)

11
LS, Er is overleg geweest met de sportcie en we staan open voor 2 deelnemers per auto. Wel met een paar voorwaarden, de belangrijkste: de deelnemers die een auto delen dienen in verschillende niveauklassen te worden ingedeeld. Extra bijdrage incl. lunch voor de 2e deelnemer bedraagt 100,- euro. Eea gaat in nauwkeurig overleg met de sportcie. Gaarne bij inschrijven in vak opmerkingen de naam van de 2e bestuurder vermelden. Mocht je verder nog vragen hebben mail dan met ronald.gorter@ziggo.nl Wil je telefonisch contact dan ben ik bereikbaar via 06-53362600. gr bjørn

12
Hoi Merijn, geef me svp je tel nr of stuur me een pm zodat we contact kunnen hebben. Opzet: 's ochtends theorie, begin van de middag rijden in groepen met instructeur. Deze zijn ingedeeld naar gelang het niveau. Daarna is het vrij rijden. Als je de dag optimaal gebruikt kun je zo'n 250-300km rijden :)! Ben bezig om tegemoet te komen in overleg met de organisatie op de vraag van 1 auto en 2 personen, en zou je graag willen spreken.
gr

bjørn scheltens

13
Algemeen Chat Forum / Re: Felicitatie topic
« Gepost op: 05 mei, 2013, 23:58:27 pm »
Dank je John... en dan te bedenken dat ik per abuis nog twee getallen heb omgedraaid  ;D

14
Hey Chris, welkom hier, leuk dat je het forum hebt gevonden :)! Enneh, plan die 9e september gewoon vrij voor assen..

15
Techniek / Re: Wie heeft er ervaring met een Parrot MKI 9200
« Gepost op: 05 mei, 2013, 23:53:30 pm »
Hey Marcel, heb ervaring met de MKI 9200. Werkt prima als alternatief voor de acb, had er een in mijn vorige clio. USB stick en muziek via de i-phone ging uitstekend. Hou er wel rekening mee dat je het volume via de afstandsbediening  van de parrot regelt. gr Bjørn

Pagina's: [1] 2 3 ... 8