-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - John

#1516
Ik meen ook al ergens gelezen te hebben dat de standaard stalen 15" velgen van een Clio 2 zouden moeten passen. Maar ja, heeft die dan de zelfde maat voorremschijven als een Clio 2 RS ? Misschien moet ik dit maar eens melden bij de dealer en hebben ze zo'n velg liggen om te passen.
#1517
Het is misschien nog wat vroeg maar ik vraag me dus af wat voor maat velgen en winterbanden er voor een Twingo RS cup mogelijk zijn. Standaard velgen zijn 17". Ik wil eigenlijk stalen velgen en dan een maatje kleiner, 16" dus. Dan kan ik een iets hogere band nemen waardoor die iets flexibeler is wat volgens mij de grip op nat en vies wegdek ten goede komt. Nu heb ik deze vraag ook bij mijn dealer AHZ neer gelegd maar vooralsnog blijven ze het antwoord schuldig.

Misschien dat er hier mensen zijn die daar ideeen over hebben?
#1518
Ben ik nu gek of ............  Ik kan de "nieuw topic" knop niet meer vinden. Zou onder en boven aan de pagina's moeten staan maar ik zie hem niet.  ???

Edit: Opgelost.
#1519
Ik heb een e-mail naar Ronald gestuurd met alle gegevens zoals in het inschrijf gedeelte op de site vermeld. Kreeg het mailadres van Rein. Wel erbij vermeld dat het lidmaatschapnummer nog volgt.
#1520
Hey Jesper, jij ook hier.  :)

Citaat van: Jes-Men op 19 juli, 2012, 19:31:32 PM
Hey John,jij ook hier. 8)
Heeft Rein je weer over gehaald? :P
Ja alweer joh.  ;D
#1521
Citaat van: HaDries op 18 juli, 2012, 20:59:07 PM
Veel plezier hier en uiteraard met de RS, en leuk een oudere jongere erbij.   8)
;D
#1522
Citaat van: Frantic Frans op 18 juli, 2012, 22:33:31 PM
Welkom John,dus als ik goede lijnen wil rijden moet ik op de circuitdag achter jou rijden !
Ik doe soms een rondje GT5,maar dat telt zeker weer niet mee?  :D
Leuk nog een snelle twingo erbij!
Groeten,Francjs
Lijnen rijden zal wel lukken maar de echte snelheid van simracen vertalen naar een circuitsituatie zal waarschijnlijk een probleem zijn. Dus ik verbeeld me niets en ben gewoon een beginner.

En wat betreft GT5, dat is inderdaad het verschil tussen een racesim en een racegame. Maar ook dat laatste kan leuk zijn.  :) Races worden verreden zonder hulpmiddelen, dus geen abs, geen tractioncontrol enz. En het moet zo realistisch als mogelijk. Dus heeft het type auto schakelflippers dan gebruik ik die. Heeft de auto een sequentiële versnellingsbak dan gebruik ik de sequentiële schakelpook en heeft de auto een bak met H-patroon dan gebruik ik die pook. Al deze manieren van schakelen zijn mogelijk in mijn racesimulator. 

En nogmaals bedankt voor het welkom heren.

Edit: Ik heb me ingeschreven voor de rijvaardigheidsdag.
#1523
Dank u heren.

@ Maarten-Jan Mulder: Je slaat de spijker op z'n kop. Momenteel inderdaad veel rFactor, daarvoor Race07, GTR Evo en GTR2.

@ Dimitri: Dat zal ik zeker niet vergeten maar ik moet eerst m'n lidmaatschapnummer binnen hebben, dat heb ik volgens mij nodig om me voor de rijvaardigheidsdag in te kunnen schrijven.
#1524
Citaat van: ReinRacer op 16 juli, 2012, 12:33:37 PM
Een leuk gesprek gehad met John, eigenaar van een fraaie blauwe Twingo Gordini RS, hij komt ook nog uit mijn woonplaats, en hem in verband gebracht als toekomstig lid van de Club Renault Sportives.

vr. groeten van Rein.
En daar ben ik dus.  ;D Heb daar op de Franse Autodag ook gelijk kennis gemaakt met Dimitri. En ik zie mijn auto staan hier boven.
#1525
Hallo allemaal,

Ik ben John en sinds maart 2012 in het bezit van een Twingo II Phase I RS Gordini Cup. Ben hier beland door een plaatsgenoot, ReinRacer. Mijn leeftijd is 53 jaar en ben van beroep monteur bij een BMW motorfietsdealer. Rij al sinds 1998 Renault maar dit is m'n eerste sportieve Renault. Het accent lag eerst meer op motorrijden/sport maar sinds een jaar of 5 helemaal gek van autosport. Ik heb nu zo'n 3,5 jaar een autoracesimulator hier in huis staan en doe ook aan online simracen. In maart kocht ik dus deze RS Gordini waarvan het kenteken pas in jan 2012 op naam is gezet door een Renaultdealer. Was hun demomodel maar niet voor lang.  :) Tja, ik wist dat ik hier iets mee moest gaan doen maar wist nog niet hoe dat in te vullen. En toen kwam ik Rein tegen en nu zit ik hier.  ;) Ik heb me ook aangemeld als CRS lid en het ligt uiteraard in de bedoeling om gebruik te gaan maken van de CSR circuitdagen.

Mijn auto: