-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - John

#31
Staat hem goed Richard.
#32
Even voorstellen & Projecten / Re: 5 GTT 1988
18 februari, 2022, 16:29:26 PM
Lekker bezig dan Marcel.  (Y)
#33
Even voorstellen & Projecten / Re: 5 GTT 1988
16 februari, 2022, 21:55:08 PM
Was het stuk Marcel?
#34
Mooi Richard.  (Y) Ook een mooie lage km stand nog.  :)
#35
Aangemeld.
#36
Die kogel zit met hele fijne draad in de draagarm geschroefd en ook nog enorm vast. Als je de nieuwe kogel op dezelfde wijze vast zet komt dat echt niet los.
#37
Even voorstellen & Projecten / Re: Megane II RS Trophy
21 januari, 2022, 23:48:01 PM
Gaaf Martijn.  (Y)
#38
Welkom hier en gefeliciteerd met je aankoop.
#39
Achter remklauwen ook even rood maken Richard.  ;)
#40
Staat er strak bij zo.  (Y)
#41
Ik gebruik de olie en water temperatuur meters van de sportmonitor altijd. Die moet je dan wel hebben uiteraard.

Die blauwe armsteun is zeker gaaf.  /worship
#42
Nee dat hoeft niet te werken. Als voorbeeld, mijn R8 van 1968 heeft een ruitensproeier maar die hoeft niet te werken. Daarentegen hoeven er in een auto van 1968 geen gordels maar als ze er in zitten moet je ze wel dragen.
#43
We zaten in een hotel in het stadje Luz-Saint-Sauveur. Van daaruit de tochten gereden. Er was alleen een probleempje. Het stadje heeft twee toegangswegen, de ene naar het noorden naar Lourdes. En de andere naar het zuiden de Col de Tourmalet (2115 m) op. De weg naar het noorden was die week opgebroken vanwege een nieuwe asfaltering, gelijk volledig afgesloten. En op zondag waren we er nog over heen gekomen op de heenweg. Dus onze routes hadden we ook gelijk niets meer aan. Maar we hadden twee laptops bij ons dus met behulp van MRA en Google Maps nieuwe alternatieve routes gemaakt. Omdat we steeds die Col de Tourmalet over moesten (9x die week) werden de routes ook veel langer, tegen de 400 km per dag in plaats van zo'n 300 km. Het andere probleem was dat wij niet de enige waren die gedwongen waren om die Tourmalet te nemen, het plaatselijke verkeer en andere toeristen met bv campers ook. Zoals op een van de foto's te zien hebben we hem ook in de mist moeten rijden. Was niet meer dan 15 meter zicht. Toch wel wat eng als je naast afgronden rijd van honderden meters diep zonder muurtjes langs de weg.  :o  We zijn trouwens ook nog twee keer in Spanje geweest, daar is het nog mooier dan in Frankrijk.
#44
Even voorstellen & Projecten / Re: Megane II RS Trophy
11 oktober, 2021, 23:31:35 PM
Mooie roadtrip Martijn. Alpen moet ik ook nog eens heen maar dat gaat in de komende jaren zeker gebeuren. Volgend jaar waarschijnlijk eerst naar de Dolomieten in Noord Italiƫ.
#45
Lekker bezig geweest Roald. Mooi hoor.   (Y)