Rally Limburg 2 oktober 2022

Gestart door Marcel, 23 februari, 2022, 12:55:36 PM

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Marcel

Verder informatie volgt.

Dimitri RS


Maarten-Jan Mulder

Hey Dimitri, deze wordt verreden op 2 oktober, zie de kalender  :azn:

Zodra Jan en Mariëlle één en ander uitgezet hebben volgen de details.

Marcel

Besten Leden,
 
Routes voor een mooie rally kun je door heel Nederland uitzetten. Voor deze rally in het kader van het 40-jarig bestaan van onze club wilden we iets spectaculairs. Dat kan nergens beter dan in het zuiden van Limburg. Nergens in ons land vind je zoveel heuvels. Het mooie landschap en de hoogteverschillen geven deze rally een extra dimensie.
 
Om aan de rally deel te nemen vorm je een equipe van minimaal 2 personen; rijder en navigator. Elke equipe ontvangt een routeboek dat opgesteld is volgens hert bolletje / pijltje systeem. Er staan aanwijzingen die het gemakkelijker maken de rally foutloos te rijden. De route is niet al te moeilijk omdat het aantal wegen in dit gebied beperkt is. Op deze rally is het wedstrijdreglement van toepassing. Je krijgt een gemiddelde snelheid op die je zo goed mogelijk moet benaderen. Dat is een hele uitdaging. Hoe goed je in de buurt van de gemiddelde snelheid komt, wordt gecontroleerd door de tijd op te nemen. Deze rally bestaat uit 1 stage.
 
We starten op 2 oktober om 14.00 uur vanaf de Vaalserberg.
Dat is het hoogste punt van Nederland. Vanaf 13.00 uur ontvangen we jullie met koffie en Limburgse vlaai in het restaurant de Wilhelminatoren. Na afloop is er een drankje en borrelhapje. Voor en na de rally is er voldoende tijd voor een gezellig praatje met andere clubleden. Kosten voor deelname zijn € 23,50 per persoon.
In het restaurant is er de mogelijkheid tot lunch of diner voor (eigen rekening).
 
Inschrijven via de website tot en met 27 september.


Startlocatie is 
Restaurant "Wilhelminatoren"
Viergrenzenweg 230
6291 BX Vaals