Even voorstellen: John en z'n Gordini

Gestart door John, 18 juli, 2012, 16:31:22 PM

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

John

Hey Jesper, jij ook hier.  :)

Citaat van: Jes-Men op 19 juli, 2012, 19:31:32 PM
Hey John,jij ook hier. 8)
Heeft Rein je weer over gehaald? :P
Ja alweer joh.  ;D

ReinRacer

#16
Leuk beste Jesper (RS), jij dus ook hier, wat leuk man!
gezellige RS-ers bij elkaar...

vr. groeten van Rein.
CRS AM-REDACTEUR (nieuws/foto's/interviews)

FLAT-OUT and FEARLESS!!

Maarten-Jan Mulder

John heb je jezelf via Ronald ingeschreven of via de site? Ik heb nog inschrijving voorbij zien komen namelijk als je het via de site gedaan hebt.
Ik voeg je sowieso even toe aan de opkomst lijst in het circuitdag topic.

John

Ik heb een e-mail naar Ronald gestuurd met alle gegevens zoals in het inschrijf gedeelte op de site vermeld. Kreeg het mailadres van Rein. Wel erbij vermeld dat het lidmaatschapnummer nog volgt.

Maarten-Jan Mulder


ReinRacer

John, heel fijn.

Maarten-Jan, reuze bedankt.

fijne dag en vr. groeten van Rein.
CRS AM-REDACTEUR (nieuws/foto's/interviews)

FLAT-OUT and FEARLESS!!

John

#21
Ben ik nu gek of ............  Ik kan de "nieuw topic" knop niet meer vinden. Zou onder en boven aan de pagina's moeten staan maar ik zie hem niet.  ???

Edit: Opgelost.

John

Nieuwste stand van zaken:  :)En afgelopen vrijdag heb ik een RS spoiler besteld. De GT spoiler gaat dan op Marktplaats.


Maarten-Jan Mulder


Remco

ohhh, ziet er beter uit dan de dealerreclame bij mij achterop.. 8)

John

Dat vond ik nou ook Remco. Maar bij jou kan het ook natuurlijk, even een mailtje naar de juiste persoon hier en je krijgt ze thuis gestuurd of je gaat ze ophalen zoals ik gedaan heb. Ik heb ze opgehaald bij iemand van de club die bij mij in de buurt woont. Bedoeling was dat ik ze even snel zou ophalen maar ik stapte pas na ongeveer 1 uur weer in de auto. Over van alles en nog wat gepraat.  ::) Nou ja, eigenlijk alleen over Renault.  ;D

ReinRacer

Prima beste John, goede CRS-reklame.

vr. groeten van Rein.
CRS AM-REDACTEUR (nieuws/foto's/interviews)

FLAT-OUT and FEARLESS!!

John

Gisterochtend bracht ik mijn auto naar de dealer om de nieuwe RS spoiler te laten monteren. Maar ik was gelukkig wakker genoeg om even te vragen of ik de spoiler even mocht zien. Dus de werkplaats receptionist pakt de doos met spoiler uit het magazijn en maakt deze open. Heeft de spuiter de spoiler in de verkeerde kleur gespoten. De opdrachtbon zat op de doos geplakt en daar stond op dat ie Gordini-wit moest worden. Heeft ie hem in Gordini-blauw gespoten.  ???

Dus ik kon weer terug naar huis met de auto. Ter compensatie kreeg ik wel de liter Elf SRX 5W40 die ik nodig had gratis mee. Toch weer netjes.  /worship  En ze zullen er voor zorgen dat het opnieuw spuiten en monteren van de spoiler voorrang krijgt.

Marcel

Oeps, foutje, het is maar goed dat je er eerst naar gevraagt hebt anders had de spoiler er gewoon op gezeten !!

John

Vanochtend alle 4 mijn wielen met een joekel van een rubber hamer gedemonteerd. Naven waren aangeroest waardoor de velgen muurvast zaten. Kwam ik vorige week achter toen ik even een velg met winterband wilde passen. Leek me geen goed idee omdat zo te laten zitten. Roest van naven verwijderd en een likje vet, geschikt om tussen staal en lichtmetaal te gebruiken, er op gesmeerd. Gelijk velgen aan achterzijde schoon gemaakt. Hey, daar zijn ze dus ook blauw.  ;D  Daarna de wielen weer gemonteerd.