Circuittraining Zandvoort 27 juli 2013

Gestart door John, 05 juli, 2013, 20:40:49 PM

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

John

Ik heb me ingeschreven voor een circuittraining op Zandvoort bij Driving-Fun. Evenement vind plaats op zaterdag 27 juli en kost € 250. Een 2e rijder of passagier betaald € 10. Er kan nog ingeschreven worden.

Instructie rijden: 09.00 - 11.00 uur
Vrij rijden (alleen cursisten): 11.00 - 13.00 uur

http://www.dftrackdays.com/circuit/trackday/24/zandvoort_27072013/

http://www.driving-fun.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=28344&view=unread#unread


Marcel

Het is dus alleen s'ochtends begrijp ik.

John

#2
De circuit traning is inderdaad alleen 's ochtends. In de middag is het vrij rijden, ook van Driving-Fun. Alleen rijd dan alles door elkaar, snel en langzaam. Wat overigens wel goed schijnt te gaan want ze hebben dezelfde principes en afspraken als bij onze Hogere Rijvaardigheidsdag op Assen.

Ik las op het forum van Driving-Fun dat ze dit jaar voor het eerst een paar evenementen organiseren waar ze de diverse deelnemers in 3 klasses verdelen. Dit om voorzichtige twijfelaars (zoals ik) over de streep te trekken. Streetcar slow, streetcar fast/racecar slow en racecar fast. En dan rij je dus in sessies van een half uur en moet je wel 1 uurtje wachten voordat je weer aan de beurt bent.

Het is wel duurder als onze dag op Assen maar ja. Had net m'n vakantiegeld gehad en dacht, waarom niet wat leuks er mee doen?  :)

ReinRacer

#3
zeer interessant beste John, onlangs bij Bleekemolen Incentives, een middagje "stevig" kunnen rijden in diverse snelle racers waaronder een "DIKKE" Porsche GT 3 met 380 pk..echt GAAAF!! ik zat in de ervaren groep, veel snelle rondes kunnen rijden met een goed tempo (210 km op het rechte stuk op Zandvoort), zelfs de andere Porsche groep nog ingehaald, je leert er veel van de ervaren coureurs!.[img]http://img194.imageshack.us/img194/508/mcyb.jpg[/img


vr. groeten van Rein.
CRS AM-REDACTEUR (nieuws/foto's/interviews)

FLAT-OUT and FEARLESS!!

Chris

Erg leuk & leerzaam! Op RTC heeft ook iemand zich ingeschreven:

http://www.renault-tuning.com/viewtopic.php?p=2341857#2341857

Heb vorig jaar een 2 daagse cursus gedaan.  ;D

John

Gisteren de circuittraining gehad. Was geweldig. Er waren ook nog 3 Clio's van de RTC. 

Mijn instuctrice was Vivienne Geuzebroek uit de B18-Cup bij DNRT. Eerste sessie wilde ze gebruiken om voor te rijden, nog 5 auto's achter ons aan. En ze vroeg of ze dan zelf mocht rijden, ze zou het dan rustig aan doen. Nou vooruit dan maar, je bent wel de eerste die ik in mijn auto laat rijden zei ik.  Pff, rustig zei ze hè. Haha, ik zat hem wel even te knijpen maar alles ging gelukkig goed.

http://viviennegeuzebroek.nl/

http://www.youtube.com/watch?v=TXyulsN-n40

Marcel


John

Haha, dat was de buitentemperatuur. Airco stond aan gelukkig. ;)

Marcel

Als de airco goed gewerkt heeft heb je niet vaak genoeg plankgas gereden john.......

ReinRacer

Het was een leuke DRIVING FUN dag op het circuit van Zandvoort, er waren  Porsches, BMW's, Lambo, Lotussen, GTR ,Yuke GTR,  en diverse race-teams, ik was er samen met John en Sudesj (Clio R.S.) ook nog 10 snelle rondes mee  kunnen rijden met Vivienne Geuzebroek, http://viviennegeuzebroek.nl/  een zeer snelle vrouwelijke DNRT coureur (race-instructeur) in een race-BMW E46 M3 met 343, pk...en die ging me toch hard...vrijwel VOLUIT IN DE REGEN...!!! echt SUPER-GAAAF!!!

Vr. Groeten van Rein.

CRS AM-REDACTEUR (nieuws/foto's/interviews)

FLAT-OUT and FEARLESS!!

Maarten-Jan Mulder

@John, had die 206 een innerlijk passend bij het uiterlijk? (was het een echte S2000?)

John

Citaat van: Maarten-Jan Mulder op 31 juli, 2013, 09:08:45 AM
@John, had die 206 een innerlijk passend bij het uiterlijk? (was het een echte S2000?)
Ik neem aan dat het dan inderdaad een S2000 was want toen ik vroeg of hij die auto zelf zo opgebouwd had zei ie nee hoor, het is een ex rallyauto. En hij was serieus snel. Ik kan me niet precies meer herinneren wat hij zei over het aantal pk's toen ik er naar vroeg, iets van rond de 250 pk of zo iets?

Maarten-Jan Mulder

Dan is het een S1600, de S2000 heeft 280-310 pk, de 1600 225-250.
In elk geval serieus snel ja, 4WD & sequentiele bak, dus dat loopt wel door  8)

Chris

Voor de liefhebbers, zondag aanstaande kun je ook weer rijden op Zandvoort!

http://www.renault-tuning.com/viewtopic.php?t=30939